Ultimele articole

Remedii naturiste irezistibile pentru raceala

          Hreanul......cel mai bun expectorant

Hreanul are proprietati de vindecare a tusei datorita continutului bogat in minerale,magneziu,uleiuri volatile,dar si pentru ca este un puternic antibiotic natural si un expectorant foarte eficient.In schimb ceapa si mierea au un rol calmant.Ceapa este cunoscuta pentru pentru continutul ei de vitamina C,luptand foarte eficient impotriva simptomelor racelilor.

Solutia.....Cea mai buna reteta vine din Rusia,O lingura de hrean ras,cinci lingurite de miere si doua linguri de ceapa rasa se amesteca bine dupa care torni 500 ml apa fierbinte si apoi o lasi sa dea in clocot de cateva ori.vei obtine un sirop pe care trebuie sa-l bei de patru ori pe zi,cate doua lingurite de fiecare data.


Sucul de ridiche.....calmant ideal

Cand tusea si raguseala nu-ti dau pace,apeleaza la un leac cu miere si ridiche neagra preparat chiar de tine.Acest remediu are proprietati antitusive,desfunda caile respiratorii si este un bun imunostimulator.Ridichea contine vitaminele A B si C eficiente inlupta cu racelile.

Solutia....Scobesti o ridiche neagra de marime medie si umpli golul cu cateva lingurite de zahar.Lasi o vreme la macerat,timp in care se formeaza un sirop gros din care trebuie sa iei cate 3-4 lingurite pe zi.


Usturoiul ....Antibiotic natural

Tusea rezulta in urma racelilor,a amigdalitei si a pneumoniilor si poate fi vindecata si cu ajutorul usturoiului care are proprietatile unui antibiotic datorita alicinei pe care o contine.

Solutia....Fierbi cate 4-5 catei de usturoi potriviti in 300 ml apa in combinatie cu o lingurita de oregano si una de cimbrisor tocat marunt.Dupa ce dau in clocot iei de pe foc si adaugi o lingurita de miere.Se iau cate 3-4 lingurite pe zi.


Ceapa.....leac la indemana oricui

Ceapa este un leac ideal care te ajuta sa scapi de suparatoarea tuse.Are proprietati calmante si antiseptice si contine complexul de vitamine B,dar si vitamina C.

Solutia....Se pune la foc o jumatate de ceapa cu tot cu coaja pe care o firbi timp de 10 minute.Ceaiul se indulceste cu o lingurita de miere,dar ca sa fie mai eficient se poate adauga o nuca intreaga atunci cand ceaiul fierbe.

Copyright 2012 www.ebrio.ro. Toate drepturile rezervate!

Ebrio.ro

 ASISTENTA CLIENTI

Intrebari si ajutor:
 help@ebrio.ro 
 0746381898